top of page
Search

A e dini se eksziston nje aplikacion qe gjen adresen e email-it te cdo kujt?
Kendo është një mjet i thjeshtë dhe efektiv për gjetjen e emailit që ju ndihmon të gjeni adresën e emailit personal dhe të biznesit, në mënyrë që të lidheni me audiencën e duhur për biznesin tuaj. Kendo funksionon mirë me LinkedIn dhe Instagram, mund të gjeni lehtësisht adresën e emailit të kujtdo duke përdorur shtesën Kendo chrome. Ju gjithashtu mund të automatizoni procesin e plotë të kërkimit dhe gjetjes dhe të mbledhni me lehtësi emrin e kontaktit, emrin e kompanisë, faqen e internetit, numrin e telefonit dhe adresën e emailit në një pjesë të sekondës. Kendo i besohet mbi 40,000 kompanive me reputacion të ekipit të marketingut dhe shitjes. Disa prej tyre janë Cloudera, Amazon, Oracle, IBM, Deloitte, Salesforce, MetLife, Pepsico dhe shumë të tjera. PRODUKTI DHE VECORITE: -GJETES EMAILI NE LINKED-IN Gjetësi i emailit Kendo do t'ju ndihmojë të gjeni një adresë emaili dhe një numër telefoni nga profilet e LinkedIn me një klik të vetëm. Kendo chrome extension funksionon me versionin LinkedIn, Sales Navigator dhe Recruiter. Mund të kontaktosh lehtësisht me 750+ milionë anëtarë të Linkedin me Kendo. Pasi të regjistroheni, do të merrni 50 kredite falas për të gjetur adresën e emailit të klientëve. -GJETES EMAILI NE INSTAGRAM Me gjetjen e emailit Kendo mund të gjeni një adresë emaili në Instagram. Thjesht përdorni hashtags përkatës të perspektivave dhe gjeni adresat e emailit nga Instagram. Ju mund të automatizoni procesin e plotë duke futur vetëm një ose disa hashtags. Ai do t'ju ofrojë detaje të perspektivës duke përfshirë emailin, emrin e kompanisë, faqen e internetit, numrin e ndjekësve dhe më shumë. -GJETES EMAILI NE MASE Gjeni adresën e emailit në masë duke ngarkuar vetëm listën e perspektivave në llogarinë Kendo. Ai do t'ju ofrojë një adresë të vlefshme emaili dhe një numër telefoni të perspektivave. Ai siguron një opsion të lehtë eksporti dhe mbështet skedarët CSV, Excel ose JSON. Gjithashtu, mund të përdorni API cal për të gjetur adresën e emailit të çdo profesionisti. -KERKIMI I EMAILIT TE DOMENIT Me kërkimin e domenit, mund të gjeni adresën e emailit të çdo kompanie. Thjesht futni domenin e kompanisë dhe do të merrni të gjitha informacionet e punonjësve. Filtrojeni atë sipas kërkesave tuaja dhe përdorni atë për fushatën tuaj të postës elektronike. Është një veçori shumë e dobishme kur nuk kontaktoheni në LinkedIn dhe Instagram. Përdoreni këtë veçori për të optimizuar arritjen e kontaktit tuaj. -VERIFIKIM EMAILI FALAS Kendo ofron gjithashtu një shërbim verifikimi me email. Verifikoni adresën e emailit për të shmangur (bounces)/kërcimet. Verifikuesi i postës elektronike Kendo heq emailet e pavlefshme, kurthe të postës së padëshiruar dhe të papërdorshme nga lista juaj dhe e mban listën tuaj shumë të saktë. Mund të verifikoni 100 adresa emaili falas. -PASURIMI I KOMPANISE Kjo është një nga tiparet efektive të Kendo. Thjesht duhet të futni emrat e kompanive të mundshme në kutinë e kërkimit dhe do t'ju marrë informacion të plotë të kompanisë duke përfshirë emrin, rolin e punës, faqen e internetit, adresën e emailit, numrin e telefonit, të ardhurat, vendndodhjen, profilet sociale dhe më shumë. Kjo është mënyra më e lehtë për të gjetur drejtues të rinj, kursen shumë kohë për ekipin tuaj të shitjeve dhe marketingut. Në vend që të kërkojnë për drejtues të rinj, ata mund të shpenzojnë më shumë kohë për të shkruar përmbajtje më të mirë dhe më tërheqëse. -AUTOMATIZONI LEAD GENERATION Automatizoni procesin e gjenerimiT me Kendo. Nga gjetja e të dhënave të reja deri te verifikimi i adresës së emailit, mund të automatizoni të gjithë procesin. -INTEGRIMI Kendo lidhet lehtësisht me softuerin tuaj të preferuar CRM si HubSpot, Mailchimp, Zapier, Salesforce, Chrome, Zoho, Pipedrive, Salesflare, Recruitee dhe më shumë.50 views0 comments
bottom of page